Tegenslag na tegenslag

Jan Dulles over moeder: 'Ze heeft dit jaar te veel moeten meemaken'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Jan Dulles over moeder: 'Ze heeft dit jaar te veel moeten meemaken'
RTL

Hoewel Jan Dulles (46) nog steeds op een roze wolk zit na de geboorte van zijn dochtertje Lina, heeft hij er inmiddels ook de nodige zorgen bij gekregen. De zanger vertelt namelijk op zijn Instagram dat zijn moeder haar arm op meerdere plekken heeft gebroken. Volgens Jan is dit de zoveelste tegenslag die zijn moeder dit jaar moet verwerken.

"Vorige week brak ze ook nog haar arm op meerdere plekken"

De zanger plaatst vandaag een foto van zijn moeder samen met de pasgeboren Lina op Instagram. 'Mijn moeder heeft dit jaar ook te veel moeten meemaken', zo begint hij zijn post. 'Niet te doen. Vorige week brak ze ook nog haar arm op meerdere plekken. De komende zes weken worden dus 'behelpen'… op z'n zachtst gezegd.' Gelukkig is er volgens hem ook nog een lichtpuntje: 'Deze blik van Lina verzacht de pijn in ieder geval', zo sluit hij zijn post af.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jan Dulles deelt eerste foto van pasgeboren dochtertje met zoon
Lees ook

Jan Dulles deelt eerste foto van pasgeboren dochtertje met zoon

De moeder van Jan verloor begin dit jaar haar man. Hij woonde al een aantal jaar in een verzorgingstehuis en leed al zes jaar aan alzheimer. Nadat de familie in de beginfase van alzheimer nog voor hem had kunnen zorgen, nam de ziekte geleidelijk de overhand. Jan vertelde hier openhartig over bij RTL Late Night. "Mijn vader wist niet meer waar hij was. Dan liep hij te dolen door de kamers en ging zelfs de straat op. Dan hield hij een auto aan, die hem moest terugbrengen naar Volendam. Maar daar was hij al."

Wij gingen een paar weken geleden op bezoek bij Jan, zijn vrouw Caroline en pasgeboren baby Lina: 

Lees meer over
Jan Dulles