HEFTIG

Nick Cannon reageert hartverscheurend op overlijden vijf maanden oude zoon

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNick Cannon reageert hartverscheurend op overlijden vijf maanden oude zoon
RTL

Voor Nick Cannon (41) werd onlangs de grootste nachtmerrie van iedere ouder werkelijkheid. De komiek verloor zijn zoon Zen, van pas vijf maanden oud, nadat hij overleed aan de gevolgen van een hersenaandoening. Aan 'People' vertelt Nick over dit heftige verlies.

"Ik zou willen dat ik meer tijd met hem had kunnen doorbrengen"

"Mijn hart ligt in stukken", vertelt Nick. "Ik zou willen dat ik meer tijd met hem had kunnen doorbrengen, hem langer had kunnen knuffelen." Nick en zijn partner Alyssa proberen na deze droevige gebeurtenis terug te denken aan de mooie momenten die ze met hun zoon hebben gehad. "Het was een grote eer voor mij om zijn vader te mogen zijn."

Jongste zoontje van Nick Cannon overleden aan hersentumor
Lees ook

Jongste zoontje van Nick Cannon overleden aan hersentumor

Twee maanden na de geboorte van hun zoon Zen kwamen Nick en Alyssa er achter dat hij een ernstige hersenaandoening had. Ze voerden gesprekken over 'kwaliteit van leven'. "In één van de scenario's zou Zen in het ziekenhuis zijn gebleven, waarbij hij allerlei apparaten om zich heen had. Ik heb zelf chemotherapie ondergaan en ik weet hoeveel pijn dat met zich meebrengt. Ik wilde dat een kind van (toentertijd, red.) twee maanden oud niet aandoen. Ik wilde niet dat hij zou lijden."

Lees meer over
Nick Cannon