maffe wending

Ruzie tussen MAFS Australië-kandidaten loopt flink uit de hand

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @samcarraro7/@bryceruthvenRuzie tussen MAFS Australië-kandidaten loopt flink uit de hand
RTL

Als je 'Married At First Sight: Australië' seizoen acht hebt gezien, gaat er wel een belletje rinkelen als je de namen Bryce en Sam hoort. Dan weet je óók dat de mannen niet bepaald beste vrienden zijn. Na de opnames is het nog steeds niet koek en ei tussen de twee. Bryce en Sam zijn zelfs met elkaar op de vuist gegaan bij een boksevenement in Melbourne. Classy.

"Ben je nog steeds respectvol tegen vrouwen?"

In een video die nu over het internet gaat en is opgedoken door de website Love Reality, is de uit de hand gelopen woordenwisseling vastgelegd. Waar boksen normaal ín de ring plaatsvindt, wil Sam zijn aartsvijand Bryce liever buiten de ring een stoot op de neus geven na een verhitte woordenwisseling. Hoewel meerdere grote mannen proberen om de heethoofden uit elkaar te halen, lukt het Sam om Bryce toch te pakken.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dramatische Australische versie van MAFS komt naar Nederland
Lees ook

Dramatische Australische versie van MAFS komt naar Nederland

Bryce laat het er niet bij zitten en gooit nog wat extra olie op het vuur. Zijn vrouw probeert in de video tussenbeide komen en dat had ze, vlak na de bevalling van haar tweeling, waarschijnlijk beter niet kunnen doen. Sam lijkt haar bijna te raken. In een reactie op het filmpje zegt Bryce: 'Ben je nog steeds respectvol tegen vrouwen?' En het bleef nog lang onrustig...

Zin in een Nederlands seizoen van het programma? Dat komt mooi uit, want op 4 januari keert Married At First Sight terug bij RTL 4. 

Lees meer over
Married at First Sight