Will to the rescue

Jada Pinkett en Will Smith hielden interventie voor zoon na gewichtsverlies

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesJada Pinkett en Will Smith hielden interventie voor zoon na gewichtsverlies
RTL

In 'Red Table Talk', de talkshow van Jada Pinkett Smith (50), worden regelmatig opzienbarende onthullingen gedaan. In de laatste uitzending deed Jaden (23), de zoon van Jada en Will Smith, een opvallende bekentenis. Zijn ouders blijken in 2019 een interventie voor hem te hebben gehouden, omdat ze zich zorgen maakten om zijn gewicht.

"Het is alsof ik het wachtwoord van mijn lichaam heb gevonden"

Jaden vertelt dat hij lange tijd met zijn gezondheid en gewicht heeft geworsteld. In 2019 woog hij nog maar zo weinig, dat zijn ouders besloten een interventie voor hem te houden. "Ik kreeg toen de kans om samen met dokters te werken zodat ik mijn vitamines, supplementen en proteïneshakes binnenkreeg." Volgens Jaden bestaat de helft van zijn dieet daar nu uit. "Het is alsof ik het wachtwoord van mijn lichaam heb gevonden. Ik ben nu zo’n 5 kilo zwaarder dan ik voorheen was."

Will Smith wilde een harem: 'Had lijst van 25 vrouwen'
Lees ook

Will Smith wilde een harem: 'Had lijst van 25 vrouwen'

Jaden vertelt dat hij niet alleen gezonder en meer is gaan eten, maar dat hij ook regelmatig in de sportschool te vinden is om spiermassa op te bouwen. Jaden vertelt dat hij op een oude foto van Coachella in 2019 niet meer dan 'wat botten' was en dat hij inmiddels een lange weg heeft afgelegd. "Ik dacht dat ik zo strak was. Ik dacht toen echt: ik swag hierop. Ik moet nu echt mijn shirt uit doen", aldus Jaden.

Het is overigens niet de eerste keer dat aan de rode tafel het gewichtsverlies van Jaden wordt besproken. In september 2019 vertelde Jada namelijk ook al dat Will een gesprek met Jaden had gehad over zijn gezondheid nadat hij aanzienlijk wat gewicht was verloren.

Will en Jada staan erom bekend dat ze altijd bijzonder openhartig zijn over hun leven. Zo bracht Will onlangs nog een biografie uit waarin hij sprak over zijn moeilijke jeugd.

Lees meer over
Jaden SmithWill SmithJada Pinkett-Smith