sneak peaky

Eindelijk: dit is de trailer van Peaky Blinders seizoen zes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTE CommunicationsEindelijk: dit is de trailer van Peaky Blinders seizoen zes
RTL

We hebben er even op moeten wachten, maar de trailer van het nieuwste seizoen van de hitserie 'Peaky Blinders' is eindelijk hier. Het zesde en tevens het laatste seizoen belooft weer een spektakel te worden.

Peaky Blinders gaat over de gelijknamige bende die net na de Eerste Wereldoorlog actief was in Birmingham. De hoofdrol wordt gespeeld door Cilian Murphy. Hij zoekt een doel voor de clan in Birmingham en tegelijk wil hij ook rust. Naast hem keren ook Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Anya Taylor-Joy en Sophie Rundle terug en heeft de serie straks een rol voor Stephen Graham. Helaas is Helen McCrory niet te zien: zij overleed vorig jaar.

Opnames Peaky Blinders weer stilgelegd
Lees ook

Opnames Peaky Blinders weer stilgelegd

Het was even spannend toen werd bekendgemaakt dat Peaky Blinders na dit seizoen zou stoppen. Velen fans vroegen zich af of ze achtergelaten zouden worden met een open einde. Niets is minder waar, begin dit jaar werd bekend dat de hitserie afgesloten gaat worden met een film. 

We moeten wel nog even geduld hebben tot we de filmversie kunnen bekijken, het script moet namelijk nog geschreven worden. Bedenker Steven Knight liet aan Variety weten dat de opnames ervan pas in 2023 beginnen. 

Niet alleen de serie is trending, ook de kleding uit de show is niet aan te slepen. Arno Kantelberg sprak erover bij ons aan de desk. Je ziet het in de video hieronder.