Kanye, next

Kanye West werkt aan opvolger album Donda

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Kanye West werkt aan opvolger album Donda
RTL

Zijn plaat 'Donda' kwam afgelopen zomer met enige vertraging uit, maar Kanye West (44) is vast op tijd begonnen met opvolger 'Donda 2'. De baas van zijn platenlabel G.O.O.D. laat aan 'Complex' weten dat de rapper werkt aan een 'sequel-album'.

"Ye is begonnen aan zijn volgende meesterwerk, Donda 2", aldus deze Steven Victor. De nieuwe plaat zou de elfde van West zijn, en zijn eerste album dat een directe opvolger is. Verdere details maakte Victor niet bekend.

Na Kim Kardashian is ook Kanye West aan het daten
Lees ook

Na Kim Kardashian is ook Kanye West aan het daten

Fans van Ye, zoals de artiestennaam van de rapper tegenwoordig luidt, kunnen alsnog van een koude kermis thuiskomen. West heeft in het verleden heel vaak muziek gemaakt en opgenomen die hij vervolgens nooit uitbracht. Ook aan Donda bleef hij afgelopen zomer nog weken na de aangekondigde release sleutelen.

Dat de rapper druk is, ligt niet alleen aan zijn agenda. De scheiding met zijn ex Kim Kardashian is namelijk nog niet eens zo lang geleden of ze zijn beiden al aan het daten geslagen. Als de geruchten waar zijn, is Kanye ook niet echt te spreken van Kims nieuwe relatie.

Lees meer over
Kanye West