driemaal is scheepsrecht

Douwe Bob bevestigt: 'Vorige maand nog een dochter gekregen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDouwe Bob bevestigt: 'Vorige maand nog een dochter gekregen'
RTL

Het babygeluk houdt niet op voor Douwe Bob (29). Na het heugelijke nieuws van vandaag dat hij binnenkort wéér vader wordt, bevestigt de zanger zojuist de geruchten over de geboorte van een tweede dochtertje in december. De eerdere bekendmaking over de komst van zijn zoontje, wordt dus zijn derde spruit. Dat verklaart de zanger via social media.

''Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden''

Douwe schrijft op Facebook: 'Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje. In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven, maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft.'

Douwe Bob en moeder tweede kindje niet samen, maar 'heel blij'
Lees ook

Douwe Bob en moeder tweede kindje niet samen, maar 'heel blij'

Op 9 december werden de singer-songwriter en zijn ex kunstenares Loes van Delft ouders van dochtertje Bobby Lou. Vandaag maakte Douwe via een Instagram post bekend dat hij enorm trots is op het nieuws dat hij een zoon krijgt. Samen met Anouk probeert hij al drie jaar een kindje te krijgen en vijf maanden geleden is het eindelijk gelukt. 'We houden in elke hoedanigheid dan ook erg van elkaar en Bobby Lou krijgt een lief broertje. Het leven is een wervelwind. Ride it', schreef hij. Sinds vanavond weten we dus dit zijn derde wondertje wordt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Douwe Bob