Goede vriend

Bob Saget hielp Pete Davidson met mentale problemen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesBob Saget hielp Pete Davidson met mentale problemen
RTL

Hoewel Pete Davidson (28) bewust niet meer op sociale media zit om zijn mentale gezondheid te beschermen, heeft hij een uitzondering gemaakt voor de overleden Bob Saget. Pete laat in een Instagrambericht op de pagina van een goede vriend weten dat hij ontzettend veel steun heeft gehad aan Bob Saget in periodes dat het minder goed met hem ging.

"Bedankt voor je vriendschap en goedheid"

'Ik wil jullie laten weten dat Bob Saget een van de aardigste mannen ter wereld was', zo begint hij zijn bericht. 'Toen ik wat jonger was, en ook tijdens andere momenten tijdens onze vriendschap, heeft hij me door donkere periodes heen geholpen. Hij zat uren met mijn moeder aan de telefoon om hulp te bieden waar hij dat kon, bijvoorbeeld door ons in contact te brengen met bepaalde artsen of met nieuwe dingen te komen die we konden proberen. Hij checkte altijd hoe het met me ging en wilde zeker weten dat ik oké was. Ik hou van je Bob. Het was een eer je te mogen kennen. Bedankt voor je vriendschap en goedheid. Gecondoleerd aan de familie,' aldus Pete.

Vrouw Bob Saget noemt steunbetuigingen 'hartverwarmend'
Lees ook

Vrouw Bob Saget noemt steunbetuigingen 'hartverwarmend'

Pete heeft nooit een geheim gemaakt van zijn mentale problemen en heeft meerdere malen openlijk over zijn moeilijke periodes gesproken. Die problemen waren voor hem de reden om afstand te nemen van sociale media omdat hij veel moeite had met alle reacties van wildvreemden, die niet altijd even positief waren. De komiek heeft eerder al eens gezegd dat het als een bevrijding voor hem voelde om zich niet meer dagelijks bezig te houden met de sociale platformen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Pete Davidson