rogierende banden

Rob Goossens over tv-exit Frank & Rogier: 'Niemand mist wat aan Rogier Smit'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Rob Goossens over tv-exit Frank & Rogier: 'Niemand mist wat aan Rogier Smit'
RTL

Voor Frank Jansen (75) en Rogier Smit (47) is 2022 niet heel leuk begonnen. Vlak voor de jaarwisseling kregen de mannen namelijk te horen dat hun contract bij RTL werd beëindigd, wat betekent dat we de twee voorlopig niet meer op televisie zullen zien. Wat RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens (31) betreft is dat helemaal prima. Hij schrijft in zijn column in 'Veronica Superguide' dat we niks zullen missen aan Rogier.

"De helft van wat hij zei ben ik al lang weer vergeten"

Waar Frank en Rogier hun tv-carrière begonnen als een gelukkig stel, hielden de twee dat geluk helaas niet vast. De mannen zochten regelmatig de media op om hun frustraties over elkaar te uiten en in september vorig jaar werd bekend dat ze definitief uit elkaar gingen. Frank en Rogier konden elkaar niet meer luchten of zien en dat had ook gevolgen voor hun tv-carrière: vlak voor het nieuwe jaar werd hun contract bij RTL ontbonden. Dit besluit zou 'gezamenlijk' genomen zijn na 'een paar goede gesprekken'.

Samenwerking RTL met duo Frank en Rogier definitief beëindigd
Lees ook

Samenwerking RTL met duo Frank en Rogier definitief beëindigd

Mediadeskundige Rob Goossens heeft niet bepaald goede herinneren aan Rogier. Volgens Rob zit de televisiewereld vol met paradijsvogels en rare snuiters, maar maakte niemand het zo bont als Rogier, stelt hij in Veronica Superguide.

Toen Frank en Rogier nog onder contract stonden bij SBS6 mocht Rob hen een keer interviewen. Hij vroeg de mannen terloops naar het succes van Martien Meiland op dezelfde zender, waar Frank zuinigjes op reageerde. Rogier wilde er helemaal niet over praten.

Toen de vraag achteraf toch in het interview zat, schold Rogier Rob de huid vol. 'De helft van wat hij zei ben ik al lang weer vergeten. Het kwam erop neer dat ik, volgens Rogier, een 'NSB'er' was van een 'k*tkrant'.' Rob hield daarna wel contact met Frank, ook al had Rogier dat verboden.

Rob sprak zich eerder in RTL Boulevard ook al bijzonder kritisch uit over het televisieduo: 

Lees meer over
Frank en RogierRob Goossens