oost, west...

Kim Kardashian laat ex Ye West niet meer binnen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKim Kardashian laat ex Ye West niet meer binnen
RTL

Ye West (44) beweert dat Kim Kardashian (41) hem niet meer binnenlaat in haar huis. De rapper werd onlangs tegengehouden door de beveiliging van zijn ex toen hij zijn kinderen wilde zien. Dat vertelt de rapper in een aflevering van de podcast 'Hollywood Unlocked'.

"Ze mogen van mij alles doen, maar kom niet aan mijn kinderen"

In de podcast stelt de 44-jarige dat toen hij zijn kinderen van school had gehaald en naar Kim wilde brengen, de beveiliging hem tegenhield bij de poort van het huis. "Mijn dochter North wilde dat ik naar binnenkwam," vertelt de rapper, die zich tegenwoordig Ye noemt. "Ik had zoiets van, ik ben de rijkste zwarte man en de vader van North en toch is de beveiliging in staat om me te stoppen." Hij voegt hieraan toe dat hij vermoedt dat komiek Pete Davidson binnen was, de nieuwe vriend van Kardashian.

Rapper Kanye West hoofdverdachte in mishandelingszaak
Lees ook

Rapper Kanye West hoofdverdachte in mishandelingszaak

Volgens Ye zit hij er niet mee dat Kim een nieuwe relatie heeft. Wel is hij woedend dat hij geen tijd mocht doorbrengen met zijn vier kinderen. "Ze mogen van mij alles doen," waarmee de rapper verwijst naar Kim en Pete. "Maar kom niet aan mijn kinderen."

Kim en Ye liggen al enige tijd in scheiding. De afgelopen tijd heeft de rapper meerdere malen gezegd dat hij hoopt op een hereniging. Of die er komt is allerminst zeker, ook omdat hij het sinds oud en nieuw goed naar zijn zin lijkt te hebben met actrice Julia Fox. De twee zijn meerdere malen gespot op een date. Fox deed verslag van een van die dates op de site van Interview Magazine.

Lees meer over
Pete DavidsonKim KardashianKanye West