SBS zingt Hazes

Bekende artiesten brengen ode aan André Hazes sr. in SBS-show

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Bekende artiesten brengen ode aan André Hazes sr. in SBS-show
RTL

Een grote groep bekende artiesten werkt mee aan een nieuw SBS6-programma waarin oude nummers van André Hazes sr. in een nieuw jasje worden gestoken. Het programma, getiteld 'Hazes Is De Basis', wordt gepresenteerd door Jeroen van der Boom (49), heeft Talpa dinsdag bekendgemaakt.

Aan het programma, dat op 26 februari voor het eerst wordt uitgezonden, zijn ook Hazes' weduwe Rachel Hazes en de Marcel Fisser Band verbonden.

SBS6 komt met zangwedstrijd rondom André Hazes Senior
Lees ook

SBS6 komt met zangwedstrijd rondom André Hazes Senior

Aan de show werken onder meer Tino Martin, Guus Meeuwis, 3JS, OG3NE, Holly Mae Brood en Kris Kross Amsterdam mee. Ook Trijntje Oosterhuis, Anita Meyer, Elske DeWall en Samantha Steenwijk komen voorbij. Zij zingen liedjes als Kleine Jongen, De Vlieger en Het Is Koud Zonder Jou.

Er gaat bijna geen dag voorbij zonder nieuws over de familie Hazes. Rachel zou zoon André in huis hebben gehaald na een heftige periode met therapie. Ook zou André inmiddels weer terug zijn bij Monique. Voor Rachel een uitdaging, want ze houdt al jaren met al haar energie het Hazes-imperium overeind. We spraken haar tijdens de eerste repetitiedag van de musical Hij Gelooft in Mij.

Lees meer over
André HazesRachel HazesSBS