årcåde

Duncan Laurence verkast naar Zweden: 'Mijn nieuwe thuis'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDuncan Laurence verkast naar Zweden: 'Mijn nieuwe thuis'
RTL

Duncan Laurence (27) is het nieuwe jaar avontuurlijk begonnen. De zanger is verhuisd naar Stockholm, zo meldt hij op Twitter. Gelukkig betekent dit niet dat we Duncan niet meer in Nederland gaan zien. Zijn manager laat aan RTL Boulevard weten dat de zanger zijn tijd gaat verdelen over Nederland én Zweden.

"Happy to call you my new home"

Duncan plaatste gister op Twitter een opvallende tweet. 'Hey Stockholm, happy to call you my new home', zo schreef hij. Het bericht riep de nodige vraagtekens op bij fans, want betekent dit nu dat Duncan ons land gaat verlaten?

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Duncan Laurence gaat minder luisteren naar mening van anderen
Lees ook

Duncan Laurence gaat minder luisteren naar mening van anderen

Zijn manager laat vandaag aan ons weten dat de zanger nog zeker niet op Nederland is uitgekeken en vanaf nu zijn tijd zal verdelen tussen beide landen. De keuze voor Stockholm komt niet helemaal uit de lucht vallen, aangezien er veel muziek daar wordt gemaakt en er ook veel schrijvers zitten. De verhuizing heeft dus in ieder geval voor een deel met zijn carrière te maken.

Wat zijn carrière betreft heeft Duncan sowieso nog één grote droom: hij zou dolgraag nog een keer de soundtrack van een Disney-film willen zingen. 

Lees meer over
Duncan Laurence