DE GEKNIPTE GAST

Dave Roelvink 'in de nesten' na mislukte knipbeurt: 'Zie er niet uit'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDave Roelvink 'in de nesten' na mislukte knipbeurt: 'Zie er niet uit'
RTL

Het is misschien wel een angst van iedereen: een mislukte knipbeurt. Want haar dat eenmaal geknipt is, kan er niet meer aan geplakt worden. Deze angst is werkelijkheid geworden voor Dave Roelvink (27).

"Er is geen chocolade meer van te maken"

Op zijn Instagram Stories vertelt Dave dat hij 'in de nesten' zit. "Ik ben altijd super impulsief. Ik verveel me ook snel op vakantie, maar dit keer heb ik mezelf echt in de problemen gebracht", vertelt hij. En dan laat Dave zijn hoofd zien, waarop zijn haar behóórlijk kort is afgeschoren.

Daarna houdt Dave uit schaamte zijn hand voor zijn ogen. "Gabber. Ik zie eruit... Oh..." Gelukkig zit er nog wel wát haar op het hoofd van Dave. "De rest durf ik niet af te scheren."

Dave Roelvink vader geworden van een zoontje
Lees ook

Dave Roelvink vader geworden van een zoontje

© Instagram @daveroelvink

Het is totale paniek bij Dave op zijn vakantieadres. "Ik zeg het niet snel, maar ik heb mezelf zwaar in de problemen gebracht. Er is geen chocolade meer van te maken. Ik zit echt in de nesten."

Gelukkig heeft Dave een excuus om zichzelf de komende tijd niet meer buiten te vertonen. Hij is namelijk niet al te lang geleden vader geworden van zijn zoontje Dean, met wie hij maar wat graag knuffelt. In de video hieronder vertelt hij over de bijzondere band die hij nu al heeft met de jongste Roelvink-telg.

Lees meer over
Dave Roelvink