The Voice-aantijgingen

Aangifte tegen itemregisseur The Voice

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAangifte tegen itemregisseur The Voice
RTL

Een ex-kandidaat van 'The voice of Holland' gaat aangifte doen tegen een itemregisseur van het programma. Dat laat een belangenbehartiger van de dame in kwestie weten aan RTL Boulevard. De vrouw beschuldigt de itemregisseur van aanranding. Het is de eerste aangifte die tegen de prominente medewerker van de talentenjacht wordt gedaan.

Het is niet duidelijk wanneer de aanranding zou hebben plaatsgevonden. De politie geeft aan dat ze pas over twee weken een update zullen geven over het aantal aangiften en meldingen gerelateerd aan de talentenjacht. 

15 mensen meldden zich met klachten over regisseur The Voice
Lees ook

15 mensen meldden zich met klachten over regisseur The Voice

In BOOS sprak Tim Hofman donderdag over een regisseur die zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. De naam van deze persoon is niet genoemd, dus het is onduidelijk of de aanstaande aangifte tegen deze regisseur zal zijn. In een reactie aan BOOS zegt de desbetreffende medewerker dat hij zich niet herkent in de beschuldigingen. “Hij ontkent deze ten stelligste”, reageerde een advocaat namens de regisseur in kwestie. Volgens het programma van Tim hebben vijftien vermeende slachtoffers van de man zich gemeld, zowel ex-kandidaten als medewerkers van The voice of Holland. De regisseur zou seksuele opmerkingen hebben gemaakt en handtastelijk zijn geweest.   

Lees meer over
The Voice Of HollandBOOSSeksueel grensoverschrijdend gedrag