BOENEN BOENEN BOENEN

Schoonmaakster Nadège kan weer met swiffer en een sopje door Chateau Meiland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Facebook NadègeSchoonmaakster Nadège kan weer met swiffer en een sopje door Chateau Meiland
RTL

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Niemand minder dan Nadège keert terug naar Chateau Marillaux, beter bekend als Chateau Meiland. Dat verklapt Erica Meiland (58) aan onze Aran Bade (36).

"Ik breng ze graag in contact met elkaar"

Het nieuws is op zijn minst opvallend te noemen, gezien Nadège en de familie Meiland op allesbehalve gezellige wijze uit elkaar gingen. Nadat Martien en co haar vertelden dat ze niet mee terug kon naar Nederland, hing de voormalig schoonmaakster de vuile was buiten over de familie in de media. Dat viel uiteraard niet goed bij de familie, die de deur definitief op slot leken te hebben gegooid. Maar niets is dus minder waar.

Erica laat aan RTL Boulevard weten dat Nadège open staat voor een terugkeer naar het kasteel om te gaan werken voor de nieuwe familie die er gaat wonen. Er zijn nog wel gesprekken omdat ze nu ook tijdelijk nog ergens anders werkt. "Wel willen ze waarschijnlijk Nadège als huishoudelijk hulp voor enkele dagen per week. Ik breng ze graag in contact met elkaar. Eind goed al goed", aldus Erica.

Nadège afgewezen na verzoeningspoging met de Meilandjes
Lees ook

Nadège afgewezen na verzoeningspoging met de Meilandjes

Goed nieuws voor Nadège, want sinds haar 'scheiding' met de Meilandjes ging het allemaal bergafwaarts. Waar ze zich eerst uit de naad moest werken in de huishouding, had ze daarna moeite om een baan te behouden. Ze was zelfs een tijd werkloos. Het schoonmaakwerk in een bedrijfskantine en het pizza's bakken is uiteindelijk op niets uitgelopen: haar contract liep af.

Het is al met al een roerige tijd voor de familie Meiland. Erica kreeg namelijk flink veel kritiek nadat haar biografie verscheen, waarin ze behoorlijk pittige uitspraken deed over vrouwen die een hoofddoek dragen. Ze kreeg er zelfs doodsbedreigingen door, wat ertoe leidde dat ze slecht sliep. In de video hieronder zie je daar meer over.

Lees meer over
Erica MeilandMartien MeilandMaxime MeilandChateau Meiland