JE VECHT NOOIT ALLEEN

Jan Dulles niet tevreden met versoepeling cultuursector: 'Dode mus'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Jan Dulles niet tevreden met versoepeling cultuursector: 'Dode mus'
RTL

Hoewel er gisteren 'goed nieuws' was voor de cultuur- en horecasector tijdens de persconferentie, is 3JS-frontman Jan Dulles (47) allesbehalve blij met de nieuwe maatregelen. De cultuursector mag 'open' tot 22.00 uur, maar wel met een aantal voorwaarden.

"Onze theatertour gaat niet beginnen"

Zo mag ongeveer eenderde van de maximale capaciteit in een zaal aanwezig zijn. Mark Rutte zei tijdens de persconferentie dat 'Nederland de cultuursector heeft gemist'. Dat valt verkeerd bij Jan. 

'Aan de mensen die ons willen feliciteren met het heropenen van de theaters: doe geen moeite. Theaters voor eenderde open is voor ons niet te doen. Onze theatertour gaat niet beginnen.'

Grote opluchting voor gezin Jan Dulles na controle in ziekenhuis met baby Lina
Lees ook

Grote opluchting voor gezin Jan Dulles na controle in ziekenhuis met baby Lina

© Instagram @dullesofficial

Ook Jans Volendamse collega's Nick en Simon voelen zich 'niet serieus genomen' door minister-president Mark Rutte. 'Wel serieus genómen. Want door de 1/3-regel worden we gedwongen nog langer te wachten. Voor vele producties is de 1/3-regel namelijk niet werkzaam. Onze NSG-tour gaat dus niet van start op 2 februari', schrijft Simon op Instagram.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Onlangs was er gelukkig wel een lichtpuntje in het leven van Jan en zijn vrouw, toen hun dochtertje Lina werd geboren. Onze Aran Bade ging op babybezoek bij het stel. In de video hieronder vertellen zij over hun grote trots.

Lees meer over
Jan Dulles