wie het kleine niet eert

André van Duin zoekt opnieuw modeltreinbouwers voor competitie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Omroep MAX/Sander MulkensAndré van Duin zoekt opnieuw modeltreinbouwers voor competitie
RTL

Modeltreinbouwen werd nooit als een hele hippe of sexy hobby beschouwd. Toch keek er wekelijks een miljoenenpubliek naar het eerste seizoen van 'De Grote Kleine Treinencompetitie' op de publieke omroep. Wil jij nu ook met Nederland delen hoe goed jij modeltreinen kunt bouwen? Goed nieuws! André van Duin (74) is op zoek naar kandidaten voor een tweede reeks.

In het programma strijden modeltreinbouwers tegen elkaar. Elke aflevering moet er, aan de hand van een thema, binnen enkele dagen een compleet nieuwe wereld gecreëerd worden. De tijdsdruk, het samenwerken en het samenvoegen van de verschillende onderdelen maken het elke aflevering weer spannend. Doen de lichtjes het? Werken de technische onderdelen en blijft de trein rijden? Wie combineert creativiteit het beste met techniek?
 

André van Duin wilde niet zonder Martin naar Televizier-Ring Gala
Lees ook

André van Duin wilde niet zonder Martin naar Televizier-Ring Gala

Om het nieuwe seizoen tot een succes te maken zoekt omroep MAX enthousiaste en fanatieke bouwers. Herken jij je in dit profiel? Meld je dan hier aan.

Eind vorig jaar was André te gast in de online serie Aran on Tour, waarin hij onze Aran Bade te woord staat over van alles en nog wat. Hij vertelt openhartig over zijn tv-carrière die succesvoller dan ooit lijkt te zijn, maar ook over het gemis van zijn overleden partner Martin. In de video hieronder zie je het hele gesprek.

Lees meer over
André van Duin