shake it off

Dronken man rijdt in op appartementencomplex Taylor Swift

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesDronken man rijdt in op appartementencomplex Taylor Swift
RTL

Een dronken man is donderdagochtend vroeg opgepakt door de politie in New York, nadat hij op het gebouw waarin Taylor Swift (32) woont was ingereden. Voordat agenten hem in de boeien konden slaan, wist de man ook nog de intercom uit de muur van het complex te trekken.

Volgens TMZ reed de man rond vijf uur 's ochtends tegen de rijrichting in de straat van de zangeres in, zette de auto vervolgens in z'n achteruit en raakte een brandkraan en de gevel van het gebouw. Hij zou aan agenten hebben verteld dat hij niet zou weggaan totdat hij de zangeres had gesproken. Het is niet duidelijk of zij thuis was op dat moment. De man is afgevoerd en ondergaat een psychische evaluatie.

Taylor Swift breekt record meeste gewonnen AMA's ooit
Lees ook

Taylor Swift breekt record meeste gewonnen AMA's ooit

Taylor heeft vaker te maken gehad met indringers. Afgelopen zomer werd er ook iemand bij haar huis in New York gearresteerd en ook bij haar villa in Beverly Hills hebben verschillende verwarde 'fans' geprobeerd binnen te komen. In 2019 werd er een man opgepakt bij haar vakantiehuis in Rhode Island die verklaarde dat hij daar was om met de zangeres te trouwen.

Niet alleen in Amerika komt het voor, ook in Nederland. Zo had Chantal Janzen ook jaren last van een stalker. En ze is niet de enige:

Lees meer over
Taylor Swift