niet de mol

Wie is de Mol?-afvaller reageert op exit: 'Laat je niet gek maken'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© AVROTROSWie is de Mol?-afvaller reageert op exit: 'Laat je niet gek maken'
RTL

In alweer de vijfde aflevering van 'Wie is de Mol?' krijgt presentatrice Hila Noorzai (29) het gevreesde rode scherm te zien. Ondanks dat ze baalt van haar exit, haalt ze veel steun uit de reacties van de groep op haar vertrek. Dat vertelt ze in de online serie 'Niet de Mol'.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de vijfde aflevering van Wie is de Mol?

"Ik had een beetje een tunnelvisie"

Na Suzanne Kleman, Glen Faria, Welmoed Sijtsma en Arno Kantelberg, moest Hila gisteravond als vijfde het spel verlaten. Splinter en Hila kijken samen de aflevering van Wie is de Mol? en blikken terug.

De hartverwarmende reacties van haar mede-deelnemers deden haar goed. "Maar ook het einde, dat je zoveel liefde van iedereen krijgt en dat iedereen het jammer vindt, dat zegt ook wel wat toch?” 

Hila denkt te weten waarom voor haar het avontuur ten einde kwam. "Er spelen allemaal dingen mee en dan denk je: 'Ik moet dus nu meer gaan kiezen dan ik tot nu toe heb gedaan.' (...) Ik had een beetje een tunnelvisie. Als je het spel gewoon rustig doorspeelt, dan is er niet zoveel aan de hand. Je moet jezelf gewoon niet gek laten maken, maar dat is Wie is de Mol?..."

In dít land vindt het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? plaats
Lees ook

In dít land vindt het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? plaats

De Op1-presentatrice heeft wel even moeten bijkomen van deze bijzondere ervaring. "Je landt pas de volgende dag en beseft dan pas wat er is gebeurd." Eenmaal aangekomen in het afvallershotel, waar ze een warm welkom kreeg van de andere afvallers, viel er een last van haar schouders. "Er komt ook een soort van rust over je heen. Deze mensen zullen altijd eerlijk tegen je zijn, want ze hebben geen ander motief om tegen jou te liegen. En dat is heel fijn."

Toch duurde het wel even tot ze het spel helemaal los kon laten. "Je kijkt toch nog wel: 'Wat heeft iedereen aan? Wat zijn ze aan het ontbijten?’ Het duurt wel een tijdje tot het uit je systeem is."

Het hele interview zie je in de video hieronder. 

Vorige week viel het doek voor onze eigen Arno Kantelberg. Hij reageerde op zijn exit uit het programma bij ons aan de desk. Je ziet het in de video hieronder. 

Wie is de Mol? zie je elke zaterdag om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Lees meer over
Wie is de Mol?