DAT MAXIME WE NOG WEL

Maxime uit De Bachelor last Instagram-pauze in: 'Zo toxic en fake'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Tom CornelissenMaxime uit De Bachelor last Instagram-pauze in: 'Zo toxic en fake'
RTL

Maxime Beurskens, die we allemaal kennen uit 'De Bachelor', heeft voorlopig even genoeg van het online leven op Instagram. Dat schrijft ze in haar Stories.

"Mede hierdoor ben ik de afgelopen tijd afweziger"

Nederland leerde Maxime kennen, terwijl ze een poging deed het hart van Tony Junior sneller te laten kloppen. En terwijl heel Nederland ook dacht dat dat haar lukte, werd ze ineens toch naar huis gestuurd. Tot grote verrassing van Maxime zelf en de andere meiden in Kroatië.

Al met al is het een roerige tijd geweest waarin er veel is gebeurd en waarin Maxime veel aandacht heeft gekregen, zowel positief als negatief. Na afgelopen zomer, toen De Bachelor werd uitgezonden, heeft Maxime dan ook 'een dikker huidje' gekweekt voor negatieve reacties.

Maxime uit De Bachelor klaar met vergelijking Maan: 'We lijken totáál niet'
Lees ook

Maxime uit De Bachelor klaar met vergelijking Maan: 'We lijken totáál niet'

'Mensen hebben een mening en die willen ze heel graag uiten, no matter what', schrijft ze in haar Stories. Op dit moment heeft Maxime dan ook een haat-liefdeverhouding met Instagram. 'Mede hierdoor ben ik de afgelopen tijd afweziger. Het kan een mooie wereld zijn, maar daarnaast ook zo toxic en fake. Vandaar de break wat betreft posten en meer tijd voor het echte leven.'

© Instagram @maxime.beurskens

De onverwachte exit van Maxime in De Bachelor kreeg uiteraard nog een staartje. In de online serie Vrijgezellig sprak ze zelf over haar vertrek uit Kroatië.

Lees meer over
De Bachelor