it's a match

De opvolger van Sergio Vyent in First Dates is een vrouw

Door Denice Dest··Aangepast:
© BNNVARA/Annemieke van der TogtDe opvolger van Sergio Vyent in First Dates is een vrouw
RTL

Goed nieuws voor kijkers van 'First Dates', want de opvolger van de sympathieke maître Sergio Vyent (51) is bekend. De makers van het programma maken zojuist bekend dat Denice Dest (42) voortaan het 'First Dates'-restaurant met Victor Abeln (37) opent.

"Het minste wat ik kan doen is dat ik liefde voor hen heb"

Eerst opereerde ze als zogenaamde door bitch bij nachtclubs, nu gaat ze met Victor het First Dates-restaurant runnen. "Als iemand me dit een halfjaar geleden zou vertellen, had ik diegene keihard uitgelachen", zegt Denice over haar nieuwe klus.

Ze staat in ieder geval te trappelen om vanaf maandag 7 februari de gasten van het restaurant een fijne avond te bezorgen. "Het is echt superstoer dat ze dit doen, dat ze voor het oog van iedereen op zoek gaan naar de liefde en zich kwetsbaar opstellen tegenover iemand die ze helemaal niet kennen. Dus het minste wat ik kan doen is dat ik liefde voor hen heb."

Denice Dest, Victor Abeln en de First Dates-crew.© Annemieke van der Togt
Denice Dest, Victor Abeln en de First Dates-crew.

In de driedelige online serie First Dates: wie wordt de nieuwe maître? wordt het castingproces gevolgd, want in de voetsporen van Sergio treden, dat gaat niet zomaar. De eerste gesprekken, tot screentesten en van casten tot de eerste draaidag: de eerste twee afleveringen zijn nu te vinden op de website van het programma. 

Sergio neemt afscheid van het programma, omdat zijn werk niet te combineren is met de geplande theatershow die hij samen met Jim Bakkum wil doen. 

Het nieuwe seizoen van First Dates is vanaf maandag 7 februari om 19.25 uur te zien op NPO 3. 

Lees meer over
Sergio VyentBNNVARAFirst Dates