nog altijd geen rust

Alec Baldwin treft schikking in mishandelingszaak

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAlec Baldwin treft schikking in mishandelingszaak
RTL

Alec Baldwin (63) heeft een schikking getroffen in zijn mishandelingszaak. Volgens de 'New York Post' hebben de advocaten van de acteur en de man die hij zou hebben aangevallen de rechtbank laten weten dat ze hebben geschikt. De voorwaarden van de schikking zijn niet bekendgemaakt.

De acteur werd begin 2019 aangeklaagd voor mishandeling omdat hij een man in New York zou hebben geduwd en geslagen. Alec verloor zijn geduld toen het vermeende slachtoffer zijn auto parkeerde op een plek waar de acteur op stond te wachten. Hij klaagde de man op zijn beurt aan voor laster omdat hij hem 'slechts zachtjes had geduwd'.

Alec Baldwin verwijdert zijn Twitter-account na eerste interview
Lees ook

Alec Baldwin verwijdert zijn Twitter-account na eerste interview

De juridische problemen van de acteur zijn nog niet voorbij. Alec is ook aangeklaagd voor het fatale schietincident op de filmset van Rust in oktober vorig jaar. De acteur schoot tijdens de repetitie van een scène per ongeluk een cameravrouw dood met een wapen dat diende als rekwisiet. Hij zei dat hij niet wist dat het pistool geladen was. Hoe dat heeft kunnen gebeuren is nog steeds niet duidelijk. Alec, ook producent van de film, is aangeklaagd voor onder meer nalatigheid.

Lees meer over
Alec Baldwin