and just like that... it's here

HBO Max op 8 maart in Nederland beschikbaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© WarnerMedia DirectHBO Max op 8 maart in Nederland beschikbaar
RTL

'Succession', 'Gossip Girl', 'Euphoria' en 'And Just Like That...': eindelijk kunnen we ook in Nederland gaan genieten van deze titels. Fans hebben lang moeten wachten, maar over een dikke maand is HBO Max eindelijk in Nederland beschikbaar.

De 'grootste streamingdienst' maakt vanaf 8 maart haar opwachting in Nederland. Dat maakt het bedrijf zojuist bekend via social media. HBO Max concurreert met hun uitgebreide aanbod flink met andere aanbieders in het land, zoals Netflix, Videoland en Disney+. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

HBO Max groeit hard dankzij Succession, Dune en The Matrix
Lees ook

HBO Max groeit hard dankzij Succession, Dune en The Matrix

Abonnees kunnen ook onder andere Game of Thrones, Dune, The Sopranos en The Suicide Squad (terug)kijken via de streamingdienst. Ook staat de reünie van Harry Potter tussen de bekende titels. En voor fans die baalden dat Friends van Netflix af is gehaald: dat staat in plaats daarvan op HBO Max.

HBO Max claimt dat het alle entertainment aanbiedt 'waar jij van houdt'. Voor welke prijs dat gebeurt is nog niet bekend. In Denemarken kost een abonnement 9,30 euro per maand. Ook is het noodzakelijk om een kleine kanttekening te plaatsen: niet alle titels zijn meteen beschikbaar vanaf het moment van lanceren. 

Lees meer over
HBO Max