de hamvraag beantwoorden

Clarice Stenger haakt op hilarische wijze in op gepureerde ham-verhaal: 'Begonnen met vast voedsel'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPClarice Stenger haakt op hilarische wijze in op gepureerde ham-verhaal: 'Begonnen met vast voedsel'
RTL

Clarice Stenger (44) domineerde dinsdag ineens het nieuws. En niet om een spannende zaak in de rechtbank, maar om haar eetgewoonten én die van haar kinderen. Zo onthulde ze in 'LINDA.' dat ze haar koters vroeger gepureerde ham voorschotelde. Daar was natuurlijk veel om te doen. Clarice bewijst dat ze de flauwste niet is en reageert er met humor op.

"Ik heb dat in de opvoeding laten liggen"

Clarice vertelt in het blad dat ze niet echt culinair onderlegd is en veel dingen vies vindt, vooral als ze niet 'direct herkent' wat er op haar bord ligt. Veel dingen lust ze simpelweg niet: "Warme groente, peulvruchten, erwten en bonen, lamsvlees en koriander: zo vies."

Haar kinderen is het zelfde lot beschoren. "Die eten ook niks. Mijn schuld. Ik heb dat in de opvoeding laten liggen, ze veel te weinig aangeboden. Jarenlang heb ik ze aardappel, wortel en gepureerde ham gevoerd", aldus Clarice.

Kinderen Clarice Stenger kregen jarenlang aardappel, wortel en gepureerde ham
Lees ook

Kinderen Clarice Stenger kregen jarenlang aardappel, wortel en gepureerde ham

Op die berichten kwamen blijkbaar veel reacties, gezien Clarice er op haar Instagram Stories op humoristische wijze op in gaat. Daarbij deelt ze foto's van taart, bruin fruit en een pizza. Ze schrijft: 'We zijn al wel een tijdje met vast voedsel begonnen. Geen gepureerde ham meer.'

© Instagram @claricestenger

De laatste tijd is er uiteraard veel te doen rondom de misstanden in The Voice, die aan het licht zijn gekomen in de aflevering van BOOS. Clarice heeft daar haar licht op laten schijnen als strafrechtadvocaat. In de video hieronder zie je wat zij er over te zeggen heeft.

Lees meer over
Clarice Stenger