Zo trouw als een hond

Monique Westenberg viert verjaardag van haar hond: 'Ons meisje is 7'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @moniquenoellMonique Westenberg viert verjaardag van haar hond: 'Ons meisje is 7'
RTL

Het is vandaag feest in huize Westenberg, want Monique (44) viert de 7-jarige verjaardag van haar hondje Gioia. Monique deelt een foto met haar volgers op Instagram, waar je Gioia ziet genieten van haar verrukkelijke hondentaart.

"Ons meisje is 7 jaar geworden"

'Wij hadden vanmorgen vroeg al fissa hier in huis hoor', schrijft Monique op haar Instagram. 'Ons meisje is 7 jaar geworden', voegt ze toe. Op de foto is te zien dat Gioia een feesthoedje op heeft met de woorden: 'Happy birthday girl'

Foto Monique Westenberg van Insta verwijderd door 'pestgedrag'
Lees ook

Foto Monique Westenberg van Insta verwijderd door 'pestgedrag'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook Monique's volgers reageren enthousiast op de verjaardag van hondje Gioia. 'Gefeliciteerd met jullie knappe meid', schrijft iemand. De ander schrijft: 'Gefeliciteerd, wat een schatje is het toch' en 'Gefeliciteerd met jullie hondenkind maak er een mooie dag van'.

Hondenliefhebbers zullen zich in de zevende hemel bevinden als ze scrollen door de Instagram-foto's van Monique, want ze deelt regelmatige kiekjes met haar honden. 

Monique heeft het maar druk thuis, want naast alle honden heeft ze haar handen ook vol aan haar 5-jarige zoontje André en zijn vader André Hazes junior. Ondanks dat de twee al een tijdje uit elkaar zijn, wordt hij toch regelmatig gespot in huize Monique. 

Lees meer over
Monique WestenbergVerjaardag