i dare you

Acteur Dwayne Johnson introduceert Amerikaanse olympiërs

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Acteur Dwayne Johnson introduceert Amerikaanse olympiërs
RTL

De Amerikaanse deelnemers aan de Olympische Spelen in Beijing worden voor de opening van het sportevenement vrijdag toegesproken door Dwayne Johnson (49). De acteur doet dat in de film 'I Dare You', die de sportuitzendingen op zender NBC aftrapt.

"Ik vond het een eer om weer gevraagd worden om onderdeel te zijn van de openingsceremonie"

"De atleten die Team USA vertegenwoordigen op de winterspelen van dit jaar zijn enkele van de meest getalenteerde en vastberaden mannen en vrouwen ter wereld", aldus Dwayne in een statement aan Amerikaanse media. "Ze hebben hun leven in het teken gezet van hun sport, ze hebben zich door blessures en tegenslagen heen geworsteld, getraind onder de zwaarste omstandigheden, allemaal om zich bij de elite te kunnen voegen die hun land vertegenwoordigen in de meest iconische competitie ter wereld."

Acteur Dwayne Johnson pakt uit en geeft moeder auto als kerstcadeau
Lees ook

Acteur Dwayne Johnson pakt uit en geeft moeder auto als kerstcadeau

'The Rock' zegt verder: "Ik vond het een eer om weer gevraagd worden om onderdeel te zijn van de openingsceremonie. Namens ons hele land introduceer ik met trots onze Amerikaanse olympiërs aan de wereld."

Dwayne verzorgde afgelopen zomer ook de introductie van de atleten die meededen aan de Olympische Spelen, én die van de deelnemers aan de Paralympische Spelen.

Lees meer over
Dwayne Johnson