baby belly

Famke Louise toont post-partumlichaam: 'De realiteit'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Famke Louise toont post-partumlichaam: 'De realiteit'
RTL

Tijdens de zwangerschap van Famke Louise (23) bleef niets achter gesloten deuren. Zo konden we in de Videoland-realityserie 'Famke & Denzel: een nieuw begin' zien hoe de kersverse ouders spullen uitzochten voor de babykamer, gingen de camera's mee tijdens de echo en natuurlijk de genderneutrale genderrevealparty. Ook na de bevalling schroomt de zangeres niet om persoonlijke beelden te delen.

"De realiteit"

Na een voorspoedige zwangerschap zag de kleine Nówie Storm Slager het levenslicht op 9 januari. Via Instagram toont de 'Op Me Monnie'-ster nu, een kleine maand later, haar lichaam - inclusief striae. 'De realiteit', schrijft ze erbij. Ook deelt ze een foto waarop ze poseert in enkel shorts en bh, terwijl ze het peaceteken maakt.

© Instagram @famkelouise_
© Instagram @famkelouise_

De vader van de kleine Nówie, voormalig voetballer Denzel Slager, zei eerder in RTL Boulevard enorm onder de indruk te zijn van zijn vriendin als moeder. "Ze is zo'n goeie moeder, het lijkt alsof ze het al eerder heeft gedaan."

Met het jongetje gaat het goed. "Hij eet goed, hij slaapt goed", vertelden de kersverse ouders aan ons. Famke vindt het moederschap 'heel mooi'. Ook de bevalling viel haar mee. "Het was echt een supermooie ervaring. Het is echt heel bijzonder."

Lees meer over
Famke Louise