Someone (not) like you

Las Vegas biedt tickethouders Adele gratis show met lookalike aan

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Las Vegas biedt tickethouders Adele gratis show met lookalike aan
RTL

Fans die een kaartje hadden gekocht voor een van de concerten van Adele in Las Vegas, kunnen binnenkort toch nog van een show van de zangeres genieten. Van een lookalike van Adele welteverstaan. Volgens entertainmentwebsite TMZ komt de organisator met een spin-off van de zogenoemde 'residency'-concerten van de Britse zangeres.

Iedereen die een kaartje had gekocht voor Weekends with Adele krijgt van de organisatie de mogelijkheid gratis naar de nieuwe show Legendary Divas te gaan. In het Tropicana-hotel in Las Vegas brengt Adele-lookalike Janae Longo dan alle hits van de Britse ten gehore. Daarnaast zijn er ook optredens met muziek van Céline Dion, Lady Gaga en Cher.

Adele helpt geruchten over relatieproblemen de wereld uit
Lees ook

Adele helpt geruchten over relatieproblemen de wereld uit

Onlangs maakte Adele bekend dat ze haar geplande shows in Las Vegas af moest zeggen. Haar concerten konden geen doorgang vinden omdat de helft van haar team geveld was door het coronavirus en ze daardoor niet de show kon bieden die haar fans verdienen. Volgens anderen zou de zangeres niet tevreden zijn over bepaalde elementen in haar show.

Lees meer over
Adele [Laurie Blue Adkins]