YEZUS

Kanye West wil excuses van de gehele Kardashian-familie

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKanye West wil excuses van de gehele Kardashian-familie
RTL

Kanye West (44), die tegenwoordig door het leven gaat als Ye, heeft in een inmiddels alweer verwijderde Instagram-post laten weten excuses te eisen van de Kardashians én Corey Gamble, de 41-jarige vriend van Kris Jenner (66), de moeder van zijn ex-vrouw Kim Kardashian (40). De rapper deelde een aantal screenshots van app-berichten die hij met Kim had uitgewisseld.

"Ik wil een publiekelijk excuus van de familie"

In eerste instantie wenste Kanye Kim 'een fijne dag toe, met veel positieve vibes'. Waarop Kim antwoordde: 'Jij ook! Positieve vibes zijn overal!' Niet lang daarna stuurde de rapper zijn ex een berichtje waarin hij excuses van haar en de rest van de familie eiste voor het slechte daglicht waarin ze hem gesteld zouden hebben. "Ik wil een publiekelijk excuus van de familie hebben voor het feit dat jullie me niet het adres hebben gegeven van de plek waar het verjaardagsfeestje van mijn dochter plaatsvond. Je geeft alles aan een persoon en vervolgens maken ze je helemaal kapot, zonder excuses te maken. Elke vrouw uit die familie is mij een excuus schuldig en dat geldt ook voor Corey", aldus Ye.

Julia Fox hoopt dat Kanye en Kim hun problemen oplossen
Lees ook

Julia Fox hoopt dat Kanye en Kim hun problemen oplossen

Hoewel de scheiding van Kim en Kanye in eerste instantie met respect naar elkaar werd afgehandeld, met het belang van hun vier kinderen voorop, is de situatie inmiddels uitgelopen op een 'vechtscheiding'. De rapper beschuldigt Kim ervan zijn kinderen bij hem weg te houden en heeft ook publiekelijk al uitgehaald naar Kims nieuwe liefde Pete Davidson. Zelf heeft de rapper zich openlijk laten zien met actrice Julia Fox, met wie hij naar een aantal shows tijdens de modeweek van Parijs ging.

Lees meer over
Kanye WestKhloé KardashianKim KardashianKourtney KardashianKris Jenner