Door het hondsdolle heen

Hond Rocco van Gordon weer opgeknapt: 'Beter dan ooit'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram: @totoandrocco_fromgordon Hond Rocco van Gordon weer opgeknapt: 'Beter dan ooit'
RTL

Gordon (53) is trotste eigenaar van twee kortsnuitige honden: Toto en Rocco. De twee hebben zelfs een eigen Instagram met ruim 77.000 volgers. Op hun Instagram deelt Gordon dat Rocco, die vernoemd is naar de Italiaanse pornoster Rocco Sifreddi (57), weer 'helemaal opgeknapt is'.

"Mooier liever sterker en beter dan ooit!"

Gordon schrijft onder Rocco's foto: 'Rocco is weer helemaal opgeknapt! Mooier, liever, sterker en beter dan ooit!' Waarvan Rocco is opgeknapt, is niet helemaal duidelijk. Een fan reageert eronder: 'Hondencovid, sneu.' Of Rocco daadwerkelijk corona had is niet bekend. Ook vele anderen delen hun blijdschap over dit nieuws. 'Gelukkig maar en wat een prachtig koppie zeg', schrijft iemand. Een ander schrijft: 'Fijn. Niks is leuk als je maatje zich niet goed voelt' en 'Gelukkig maar voor de lieverd'. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gordons hondje Toto viert eerste verjaardag in Dubai
Lees ook

Gordons hondje Toto viert eerste verjaardag in Dubai

De twee honden komen aan luxe in ieder geval niets te kort, want ze wonen samen met hun baasje Gordon in Dubai. Nadat Gordon eerder zijn Franse bulldog Toto al dan niet per privéjet naar Dubai liet afreizen, heeft hij Rocco daarentegen in een hondenwinkel in Dubai opgepikt. 

Ondanks dat Gordon een nieuwe home, sweet home heeft gevonden in Dubai, was hij er afgelopen november eventjes niet welkom. Dit had alles te maken met zijn reis naar Zuid-Afrika, waar de zanger mogelijk een Omikron-variant zou hebben opgelopen. 

Lees meer over
Gordon