ik kanye niet loslaten

Kanye West doet smeekbede om Kim K en familie terug te krijgen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKanye West doet smeekbede om Kim K en familie terug te krijgen
RTL

Na een lange tijd offline te zijn geweest op Instagram, is Kanye West (44) sinds begin vorige maand weer volop aan het posten. En hoe: de boze berichten richting het adres van zijn ex Kim Kardashian (41) vliegen je om de oren. Maar vandaag besluit de rapper, die tegenwoordig door het leven gaat als Ye, haar op een andere manier te benaderen.

"God, breng onze familie alstublieft weer samen"

Woensdag verschijnen er op Kanye's Instagram-account meerdere kiekjes van zijn kinderen en Kim. 'God, breng onze familie alstublieft weer samen', schrijft de wanhopige rapper bij het bericht. 

Opvallend is deze post wel, aangezien Ye het de afgelopen tijd wel erg gezellig heeft gehad met zijn vriendin Julia Fox. Hij gaf de actrice een week geleden zelfs een peperdure Hermès-tas voor haar 32ste verjaardag.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kanye West overlaadt vriendin Julia Fox met cadeaus
Lees ook

Kanye West overlaadt vriendin Julia Fox met cadeaus

Eerder liet de rapper in een Instagram-post weten excuses te eisen van de Kardashians én Corey Gamble, de 41-jarige vriend van Kris Jenner, de moeder van Kim. Hij deelde een aantal screenshots van appberichten die hij met Kim had uitgewisseld. Inmiddels heeft hij die berichten verwijderd en lijkt hij deels terug te krabbelen na de post van vandaag.

Hoewel de scheiding van Kim en Kanye in eerste instantie met respect naar elkaar werd afgehandeld, met het belang van hun vier kinderen voorop, is de situatie inmiddels uitgelopen op een 'vechtscheiding'. De rapper beschuldigt Kim ervan zijn kinderen bij hem weg te houden en heeft ook publiekelijk uitgehaald naar Kims nieuwe liefde Pete Davidson. Of de realityster in zal gaan op deze smeekbede van haar ex-man valt dus te betwisten.

Lees meer over
Kanye WestKim Kardashian