Happy ending

Kim Kardashian koos met scheiding voor 'eigen geluk'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Kim Kardashian koos met scheiding voor 'eigen geluk'
RTL

Kim Kardashian (41) heeft zich voor het eerst publiekelijk uitgelaten over haar scheiding met Kanye West (44). De realityster legt in een interview met Vogue uit dat onder meer haar keuze voor haar eigen geluk uiteindelijk heeft geleid tot de breuk.

"Ik heb zo lang mijn best gedaan om anderen gelukkig te maken"

"Ik heb zo lang mijn best gedaan om anderen gelukkig te maken. En in de afgelopen twee jaar heb ik besloten om mijzelf gelukkig te maken", zegt Kim. "En dat voelt goed. Ook als dat dingen heeft veranderd en dat mijn scheiding heeft veroorzaakt, vind ik het belangrijk om na te denken over wat je echt gelukkig maakt. Ik heb mezelf gekozen."

Pete Davidson maakt relatie met Kim Kardashian officieel
Lees ook

Pete Davidson maakt relatie met Kim Kardashian officieel

Kim was sinds 2014 getrouwd met de rapper, die nu bekendstaat onder de naam Ye. Het stel heeft samen vier kinderen. In het interview sprak Kim ook over het co-ouderschap met Ye. "Je kunt nog zo gekwetst of boos zijn op je ex, maar je kinderen moeten nog steeds denken 'dat hun vader de beste is'", legt Kim haar standpunt uit.

De afgelopen tijd haalde Ye regelmatig verbaal uit naar zijn ex-vrouw, maar zij hield zich veelal stil. Toch was ook voor Kim de maat vol nadat Ye boos werd over het feit dat hun oudste dochter North (8) zonder zijn toestemming in filmpjes op TikTok verscheen. In een verklaring schreef Kim toen dat het feit dat hij haar steeds in het openbaar aanvalt schadelijker is dan de TikTok-filmpjes van North.

Ondertussen zit Kim niet stil, want ze schittert alweer op een nieuwe cover: Vogue. 

Lees meer over
Kim KardashianKanye West