your power

Billie Eilish en broer Finneas op de koffie bij president Biden

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Joe Biden met Billie Eilish en FinneasBillie Eilish en broer Finneas op de koffie bij president Biden
RTL

Zangeres Billie Eilish (20) en haar broer Finneas O'Connell (24) bezochten woensdag het Witte Huis na een uitnodiging van president Joe Biden (79). Een functionaris van de president vertelde aan 'People' dat Biden een grote fan is van de twee muzikanten.

"Toen ik hoorde dat mijn vrienden Billie Eilish en Finneas in de stad waren voor een show, wist ik dat ik ze moest uitnodigen"

Het officiële Instagram-account van de president plaatste woensdagavond een foto van het trio, samen met het bijschrift: 'Toen ik hoorde dat mijn vrienden Billie Eilish en Finneas in de stad waren voor een show, wist ik dat ik ze moest uitnodigen. Leuk om jou en je familie te zien - en ik ben blij dat je de commandant hebt leren kennen.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eerste Oscarnominaties voor Beyoncé en Billie Eilish
Lees ook

Eerste Oscarnominaties voor Beyoncé en Billie Eilish

"Billie Eilish, Finneas en hun ouders Maggie en Patrick zijn vandaag uitgenodigd voor een bezoek aan het Witte Huis om president Biden te ontmoeten", aldus de functionaris. "Billie en Finneas waren supporters tijdens de campagne van de president en de familie Biden is al heel lang fan van hun muziek."

De twintigjarige Eilish, die genomineerd is voor een Oscar, is in Washington D.C. voor haar wereldtournee Happier Than Ever.

Lees meer over
Billie EilishJoe Biden