what does the fox say?

Julia Fox: 'Kanye heeft nog gevoelens voor Kim, dat is normaal'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesJulia Fox: 'Kanye heeft nog gevoelens voor Kim, dat is normaal'
RTL

Dat Ye West (44), voorheen bekend als Kanye, nog niet bepaald over zijn ex-vrouw Kim Kardashian (41) heen is, kunnen we wel constateren uit de vele Instagram-berichten die hij aan haar wijdt. Zijn huidige vriendin Julia Fox (32) weet van de hoed en de rand. In de podcast 'Call Her Daddy’ erkent ze dat Ye nog gevoelens heeft voor zijn ex-vrouw, maar dat ze dit totaal geen probleem vindt.

"Maar ik weet ook dat hij nu samen is met mij"

Woensdag brengt Ye in een nieuw aanvulling op een reeks opvallend openhartige Instagram-posts de wereld ervan op de hoogte dat hij zijn familie herenigd wil hebben. 'God, breng alstublieft mijn familie weer samen’, schrijft hij bij een aantal kiekjes van Kim en de kinderen. Wat de rol van zijn huidige vriendin hierin moet worden, wordt uit zijn relaas niet duidelijk. Uit háár verhaal in de podcast lijkt het in ieder geval dik aan te zijn tussen de twee. "Ik noem hem mijn vriendje, hij noemt me zijn vriendin", zegt ze onomwonden. "Het gebeurde gewoon en het voelt erg organisch aan. Hij wil dat ik de beste versie van mezelf wordt. Ik ben zijn muze."

Ze maakt zich daarom totaal geen zorgen over de liefdeskreten van Kanye richting het adres van Kim. Volgens Julia is het ‘menselijk en normaal’ dat er nog steeds gevoelens in het spel zijn. "Maar ik weet ook dat hij nu samen is met mij."

Kanye West overlaadt vriendin Julia Fox met cadeaus
Lees ook

Kanye West overlaadt vriendin Julia Fox met cadeaus

In de podcast vertelt Julia ook openhartig over haar vorige baan - ze is nu actrice - als dominatrix. "Doordat ik dat enkel voor geld deed, kreeg ik de kans om over mijn eigen seksualiteit te leren. Daar had ik nooit een kans voor, want mijn seksualiteit werd altijd tegen mij gebruikt. Het was iets om te bewaken en te beschermen in plaats van iets om te ontdekken. Maar iederéén is een freak. Dus ik ga niet over jou oordelen en jij niet over mij."

Door de ervaring heeft de actrice ook verschillende seksuele voorkeuren kunnen ontdekken. "Ik ben op een of andere manier fan van partnerruil", zegt ze, al voegt ze toe dat ze dat nog nooit eerder gedaan heeft. "Ik ben erg jaloers en bezitterig in mijn relatie. Maar zo wil ik niet zijn in de toekomst." De geruchten over een open relatie tussen Ye en Julia lijken daarmee bevestigd. 

Doordat de gevoelens van Ye naar Kim nog niet zijn uitgedoofd, kun je je voorstellen dat de rapper de kus tussen Kim en haar huidige vriendin Pete Davidson in Satuday Night Live - op z’n zachtst gezegd - niet kon waarderen. 

Lees meer over
Julia FoxKanye West