royale vondst

Ex-vriendin prins Harry verhoord vanwege gevonden drugs in tuin

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesEx-vriendin prins Harry verhoord vanwege gevonden drugs in tuin
RTL

De ex-vriendin van de Britse prins Harry (37), Cressida Bonas (32), is kort geleden onderworpen aan een politieverhoor. Dat kwam door een koffer vol drugs en geld die in haar tuin werd gevonden, waar ze naar eigen zeggen niets van af wist, stelt ze in haar column voor 'The Spectator'.

"Er gebeuren regelmatig drugsdeals in onze straat"

Het is voor Cressida een mysterie hoe deze koffer plots in haar tuin opdook. 'Een koffer belandde in mijn tuin. Het leek alsof 'ie uit de hemel kwam', schrijft ze. 'Niet lang daarna klopten twee politieagenten op mijn deur. Verward nodigde ik hen uit om binnen te komen, waarna ze snel de koffer gingen halen. Daarin vonden ze heel wat geld, drugs en sleutels van dure auto’s. Ze vroegen of die items van mij waren. 'Heel zeker niet’, antwoordde ik.'

Nóg een tegenvaller voor prins Andrew en prins Harry
Lees ook

Nóg een tegenvaller voor prins Andrew en prins Harry

Even later stonden er wéér agenten voor haar deur voor nóg een vragenuurtje. Letterlijk. 'Ik werd een uur lang ondervraagd', laat Cressida weten. 'Er gebeuren regelmatig drugsdeals in onze straat. Ze gebeuren razendsnel: een hand uit een autoraam, gebogen hoofden en fluisterende stemmen.’ Hoe de koffer in haar tuin terecht is gekomen en aan wie hij toebehoort, is voor Cressida en de politie nog steeds een raadsel.

Cressida had van 2012 tot 2014 een relatie had met de Britse prins.

De prins raakte vorige week zelf ook nog in opspraak na een online lezing gegeven te hebben voor zijn start-up BetterUp. Daar had hij het onder meer over zijn eigen burn-out, wat niet bij iedereen in goede aarde viel. 'Makkelijk voor jou om te zeggen vanuit je villa van 14 miljoen’, luidde een van de verongelijkte reacties op Twitter.

Lees meer over
Prins Harry