wil je niet nog 1 nacht

Glennis Grace nog op politiebureau na aanhouding

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Glennis Grace nog op politiebureau na aanhouding
RTL

Het onderzoek naar de betrokkenheid van Glennis Grace (43) bij een gevecht in een supermarkt in Amsterdam is nog niet afgerond. Haar advocaat laat zondagavond aan het ANP weten dat de zangeres nog steeds op het politiebureau is nadat zij zaterdag samen met onder anderen haar zoon was aangehouden wegens mishandeling.

Glennis werd zaterdag aangehouden wegens onder meer mishandeling in een supermarkt in Amsterdam. Haar advocaat Kerem Canatan bevestigde zondag dat de zangeres een medewerker heeft geduwd, maar dat ze zich niet herkent in de beschuldigingen dat ze heeft geschopt en geslagen.

Advocaat Glennis Grace bevestigt aanhouding in de Jumbo
Lees ook

Advocaat Glennis Grace bevestigt aanhouding in de Jumbo

De zangeres zou naar de supermarkt zijn gegaan nadat haar 15-jarige zoon gewond thuiskwam na een ruzie in de betreffende winkel. Glennis wilde de medewerkers daar op aanspreken, maar zij werd volgens haar advocaat uitgelachen waarbij ze een medewerker zou hebben geduwd.

De politie bevestigde zondag dat er zaterdag een vechtpartij had plaatsgevonden en dat onder anderen een 43-jarige vrouw is aangehouden. De zaak wordt onderzocht.

Lees meer over
Glennis Grace