can't keep up

Ye dient bezwaar in tegen scheidingsaanvraag Kim Kardashian

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPYe dient bezwaar in tegen scheidingsaanvraag Kim Kardashian
RTL

Ye, voorheen bekend als Kanye West, heeft met zijn advocaat bezwaar ingediend tegen de scheidingsaanvraag van zijn vrouw Kim Kardashian (41). De 44-jarige rapper wil niet tekenen voor de scheiding voordat zijn voorwaarden officieel op papier zijn gezet.

Al een tijdje wil Kim Kardashian West, zoals de realityster nu nog heet, haar eigen achternaam weer terug en single door het leven gaan. Ye wil echter dat zijn bezittingen, de voogdij over de kinderen en zijn geld veilig worden gesteld voordat hij de papieren tekent. De advocaat van de rapper zou echter van de Kardashian-telg al gehoord hebben dat ze daar niet mee instemt.

Kim Kardashian ontvolgt Kanye West op sociale media
Lees ook

Kim Kardashian ontvolgt Kanye West op sociale media

In het verzoek van Ye en zijn advocaat vraagt de rapper de rechtbank het verzoek van Kim af te wijzen omdat 'de motie niet de nodige bescherming biedt voor een vroegtijdige beëindiging van de burgerlijke staat', zo melden verscheidene Amerikaanse media die het document in handen kregen.

Zo pleit de artiest bijvoorbeeld voor een zogenoemd recht op terugbetaling, wat betekent dat al het geld dat de twee aan elkaar verschuldigd zijn, wordt terugbetaald wanneer een van hen sterft. De advocaat van Kim heeft echter al laten weten dat dit niet gaat gebeuren, omdat dit bij het huwelijk al niet zo was afgesproken.

Na een huwelijk van zes jaar vroeg Kim in februari 2021 de scheiding aan. De twee leven niet meer samen, maar het huwelijk is tot op heden nog niet ontbonden.

Lees meer over
Kanye WestKim Kardashian