ARME ELSTAKKER

Paul Elstak schrijft boek over leven met hulp van Thierry Baudet

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPaul Elstak schrijft boek over leven met hulp van Thierry Baudet
RTL

Dj Paul Elstak (59) gaat een boek schrijven over zijn werk en zijn leven. Dat heeft zijn manager maandag bevestigd aan het ANP. Het is nog niet bekend wanneer het boek uitkomt en wat de titel gaat zijn. Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet (39) is aan het project verbonden als adviseur.

Het is de bedoeling dat Paul over een paar maanden meer bekend maakt over zijn autobiografische werk.

Het boek van de Haagse muzikant verschijnt bij Amsterdam Books, een uitgeverij die ook de boeken van Baudet uitgeeft. De uitgeverij plaatste zondagmiddag op sociale media een foto van Elstak en Baudet die samen een contract tekenen. Volgens de manager van Paul schrijft Thierry Baudet niet mee aan het boek, maar dient hij wel als 'adviseur'.

Paul Elstak keert terug naar nineties in jubileumshow
Lees ook

Paul Elstak keert terug naar nineties in jubileumshow

Paul werd in de jaren negentig bekend als hardcore-dj, producer en labeleigenaar. Hij kreeg landelijke bekendheid met een handvol enorme hits, waaronder 'Rainbow in the Sky'. De plaat kwam uit in september 1995 en bleef sindsdien altijd mateloos populair.

Het is niet duidelijk hoe de samenwerking tussen Paul en Baudet precies vorm krijgt. Amsterdam Books was zondag en maandag niet bereikbaar voor commentaar.

Lees meer over
Paul ElstakThierry Baudet