Nieuw tijdperk

Hans Klok en vriend Dann stappen in het huwelijksbootje

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHans Klok en vriend Dann stappen in het huwelijksbootje
RTL

Mooi nieuws voor Hans Klok (53). De illusionist heeft zijn 22 jaar jongere vriend Dann dinsdag ten huwelijk gevraagd tijdens de viering van zijn verjaardag in The Harbour Club in Amsterdam. Dann twijfelde geen moment en zei volmondig 'ja!' op deze belangrijke vraag, in het bijzijn van een zaal vol met publiek. Dit meldt 'Shownieuws'.

"Ik ben eigenlijk compleet in shock"

"Ik ben eigenlijk compleet in shock en ik denk dat hij dat vanmiddag pas heeft bedacht", zegt een beduusde Dann, waar Hans lachend naast staat. "We hebben het er wel eens vaker over gehad en ik vind dat ook wel leuk, omdat we hopelijk nog zo lang doorgaan. Je trouwt maar één keer en ik heb nooit zoveel met het huwelijk gehad, maar we gaan het zien en we gaan het doen, proost!" aldus een dolgelukkige Hans.

Hans Klok streng voor vriend tijdens show: 'Schold ‘m uit voor domme koe'
Lees ook

Hans Klok streng voor vriend tijdens show: 'Schold ‘m uit voor domme koe'

Hans en Dann zijn ruim zes jaar samen. De illusionist was voordat hij Dann ontmoette een tijd lang vrijgezel en genoot toen ook volop van zijn vrijgezellenleven. Toen Klok eind 2016 tijdens een van zijn shows in Carré iemand uit het publiek vroeg om hem te helpen bij een van zijn illusies, was Dann daar. De twee werden op slag verliefd en zijn behalve liefdespartners ook zakelijk verbonden aan elkaar. Dann is zelf ook illusionist en werkt daarnaast in het bedrijf van Hans.

Lees meer over
Hans Klok