Lekker zwijmelen

Makers van Ik Vertrek komen met nieuw datingprogramma Wild Romance

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesMakers van Ik Vertrek komen met nieuw datingprogramma Wild Romance
RTL

Geniet jij ook zo van datingprogramma’s als 'Lang Leve de Liefde' en 'First Dates'? Dan hebben we goed nieuws voor je, want er komt binnenkort nog een datingprogramma op televisie! Producent SimpelZodiak, die programma’s zoals 'Ik Vertrek' en 'Grenzeloos Verliefd' maakt, heeft een reality-datingshow gemaakt genaamd 'Wild Romance', meldt 'AD.nl'.

"Tijdens veel van onze producties komen we prachtige verhalen tegen"

En Wild Romance is niet zomaar een datingprogramma: het bevat namelijk de nodige uitdagingen. In het programma ontmoeten singles die off the grid leven andere mensen die op zoek zijn naar een nieuw bestaan. Off-grid betekent dat je zelfvoorzienend leeft, dus zonder een vaste aansluiting van gas, licht en water. Een flinke uitdaging dus!

Ik Vertrek-koppel krijgt bezoek van giraf in de achtertuin
Lees ook

Ik Vertrek-koppel krijgt bezoek van giraf in de achtertuin

Volgens de producent heeft de coronapandemie ervoor gezorgd dat veel mensen weg willen van de dagelijkse ratrace. "Tijdens veel van onze producties komen we prachtige verhalen tegen", zo vertelt eindredacteur Jola van der Putten. "En de laatste tijd, zeker sinds corona, ook steeds vaker mensen die off-grid gaan. Deze verhalen kunnen we in bijvoorbeeld Ik Vertrek of Grenzeloos Verliefd niet altijd kwijt, maar verdienen het wel om verteld te worden. Daarom hebben we er nu een nieuw programma omheen bedacht."

Het is nog niet bekend op welke zender Wild Romance komt en wanneer.

Lees meer over
Ik Vertrek