VOL VERWACHTING

Jelka van Houten en Henry van Loon krijgen óók een kind in nieuwe serie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJelka van Houten en Henry van Loon krijgen óók een kind in nieuwe serie
RTL

Jelka van Houten (43) en Henry van Loon (39) zijn binnenkort niet alleen samen ouders van een kind in het échte leven, maar ook in een televisieserie. BNNVARA maakt vandaag bekend dat het stel vanaf 3 april samen te zien is in de NPO-serie 'Tropenjaren'. De serie gaat over een stel dat hun eerste kind krijgt, maar tegelijkertijd worstelt met hun eigen relatie.

"Je bent helemaal op elkaar ingespeeld"

Henry speelt de rol van Jelle, terwijl Jelka de rol van zijn vrouw Rosa speelt. Samen krijgen ze dochtertje Stella en ondertussen proberen ze hun eigen (werkende) leven ook nog goed te onderhouden. De balans vinden is al snel een uitdaging.

De komiek vindt het 'fantastisch' om samen met Jelka in deze serie te spelen. "Je bent helemaal op elkaar ingespeeld. De draaidagen werden gek genoeg de dagen waarop wij wat 'tijd voor elkaar hadden'. We hebben enorm veel gelachen."

Jelka van Houten openhartig over band met vader: 'Er was altijd gedoe'
Lees ook

Jelka van Houten openhartig over band met vader: 'Er was altijd gedoe'

Jelka en Henry kregen in november van 2020 hun eerste kindje samen: dochtertje Bonnie.

Overigens hebben de twee elkaar helemaal gevonden qua humor en interesses. Zo waren ze vorige zomer allebei groot fan van het datingprogramma B&B Vol Liefde. Ze keken het programma zó vaak dat ze als geen ander de veelbesproken deelnemers Jacob en Debbie na konden doen. Hun persiflages zie je in de video hieronder.

Tropenjaren is vanaf zondag 3 april te zien op NPO 3.

Lees meer over
Jelka van HoutenHenry van Loon