het houdt niet op, niet vanzelf

Kanye West vergelijkt scheiding met corona in gedicht

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKanye West vergelijkt scheiding met corona in gedicht
RTL

Kanye 'Ye' West (44) heeft het na ruim een jaar nog altijd moeilijk met de breuk met Kim Kardashian (41). Na vaker te hebben gezegd dat hij de moeder van zijn vier kinderen terug wil, heeft de rapper zijn gevoelens over de scheiding nu in dichtvorm gedeeld.

"Je bent niet meer jezelf. Je bent wat ervan jezelf is overgebleven"

In het gedicht dat Ye op Instagram heeft gepost, vergelijkt hij de scheiding met andere soorten pijn. 'Scheiding voelt als zware Covid. Scheiding voelt alsof je dokter niets weet, geen shit', schrijft de rapper onder meer.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het voelt alsof je 'door glas' loopt, door een 'glazen muur' rent, alsof 'je stikt' en alsof 'je tanden er met een tang worden uitgetrokken', vindt de rapper. 'Je bent niet meer jezelf. Je bent wat ervan jezelf is overgebleven', dicht Ye ook.

Kim Kardashian niet langer meer getrouwd met Kanye West
Lees ook

Kim Kardashian niet langer meer getrouwd met Kanye West

Het gedicht komt enkele dagen nadat Kim door de rechter op haar eigen verzoek officieel single is verklaard, een juridische stap die in de Verenigde Staten mogelijk is voordat een scheiding rond is.

Een dag na Kims bezoek aan de rechtbank bracht Ye ook een videoclip uit waarin hij voor de zoveelste keer uithaalt naar Pete Davidson, haar nieuwe liefde. In een animatievideo met kleipoppetjes van zijn single 'Eazy' is te zien hoe de comedian 'levend' wordt begraven.

Lees meer over
Kim KardashianKanye West