'echt grote knotsen'

Speeddate Maud en boer Evert in BzV maakt de tongen los

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© NPO/KRONCRVSpeeddate Maud en boer Evert in BzV maakt de tongen los
RTL

Het ongemak spat ervan af tijdens de speeddates in 'Boer zoekt Vrouw'. De boeren en hun potentiële partners zijn niet de enigen die dit voelen, de kijker thuis ook. Vooral het gesprek tussen boer Evert en Maud is het gesprek van de dag op Twitter.

"Dit was meer een intakegesprek dan een speeddate"

Maud maakte al indruk op de kijker tijdens het lezen van de brieven. Ze had speciaal voor Evert haar brief ingesproken. Hij nodigde haar uit voor de speeddate-ronde van Boer zoekt Vrouw. Maud valt gelijkt met de deur in huis en wil Everts handen vasthouden. "Mooie handen, echt grote knotsen", zegt ze erover. 

Deze tien boeren gaan op zoek naar liefde in BzV
Lees ook

Deze tien boeren gaan op zoek naar liefde in BzV

Evert ziet het helemaal zitten en verandert in een rebel. Hij zet de speeddate-klok op zes minuten in plaats van vijf, speciaal voor Maud. "Heel goed dat je ondeugend bent", reageert ze. Na de speeddate vertelt ze er enthousiast over aan presentatrice Yvon. "De eerste indruk is dat ik hem heel fijn vind. Heel kalm, heel rustig en heel lief (...) Het kan ook zijn dat hij denkt: die Maud, wat een type zeg. Dat kan en dat begrijp ik ook. Maar dat zou ik wel jammer vinden."

Eén ding is in ieder geval zeker: Maud heeft heel wat teweeggebracht bij de kijkers van Boer zoekt Vrouw. Op Twitter gaat het, zowel positief als negatief, los over de kandidate. 'Maud wordt de pispaal van dit seizoen. Lekker makkelijk, Twitter', reageert één kijker op de heisa. 'Heerlijk zo’n vrouw', vindt een tweede positieve kijker. 'Volgens mij bedoelt ze het hartstikke lief', denkt een derde. 'Ik moest even wennen. En ze is wat apart, maar ook wel lief', concludeert weer een ander. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Niet iedereen kan Maud waarderen. 'Ik vind Maud een beetje engig. Kon er niet langer naar kijken', aldus één kijker. 'Volgens mij is zij wat veel, in vergelijking met de zeer verlegen en nuchtere Evert. Dit was meer een intakegesprek dan een speeddate. Arme Evert', vindt een ander. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Boer zoekt Vrouw is iedere zondagavond om 20.30 uur te zien op NPO 1 en terug te kijken bij NPO Start. In de video hieronder zie je hoe de speeddates eraan toegingen.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw