leven als een boer in Frankrijk

Herman en Fleur uit Boer zoekt Vrouw kopen samen huis in Frankrijk

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Boer zoekt Vrouw, KRO-NCRVHerman en Fleur uit Boer zoekt Vrouw kopen samen huis in Frankrijk
RTL

Boer Herman en zijn Fleur, die in 2016 meededen aan het negende seizoen van 'Boer zoekt Vrouw', zetten een belangrijke stap in hun relatie. Na een aantal jaren gependeld te hebben tussen Frankrijk en Nederland mag Fleur nu eindelijk het land van de kaas, het stokbrood en de wijn haar thuis noemen.

"Het is zo fijn om te weten dat hij zo weer thuiskomt. En dat je gewoon samen op de bank kan zitten"

Een blije Fleur vertelt op de website van Boer zoekt Vrouw dat het een 'feestje' is om niet langer de dagen te hoeven aftellen tot ze elkaar weer zien. Eigenlijk had Fleur al veel eerder het plan om bij Herman in te trekken, maar telkens kwam er weer iets tussen. "Ik kreeg bijvoorbeeld op school steeds een nieuwe tijdelijke baan aangeboden. En telkens dacht ik: deze uitdaging pak ik nog en dan ga ik echt." Ook door corona duurde het even voordat ze definitief de stap durfde te zetten om te emigreren naar Frankrijk. 

Zoveel brieven brengt Yvon Jaspers dit jaar rond in Boer zoekt Vrouw
Lees ook

Zoveel brieven brengt Yvon Jaspers dit jaar rond in Boer zoekt Vrouw

Het koppeltje gaat niet alleen samenwonen, maar hebben ook al samen een huis gekocht vlakbij de ouders van Herman. "Ik had elke keer dat ik naar Frankrijk ging mijn kleine autootje helemaal volgeladen. Dus er staan genoeg spullen om me al helemaal thuis te voelen", aldus Fleur. "Het is zo fijn om te weten dat hij zo weer thuiskomt. En dat je gewoon samen op de bank kan zitten, in plaats van elke dag bellen en de dagen af moet tellen tot het moment dat je elkaar weer ziet."

Toch is er ook één nadeel aan dit alles: Fleur mist haar familie ontzettend. "Ik kan niet wachten tot ik mijn ouders weer zie. Maar gelukkig voelt Hermans familie ook als mijn familie. Dat maakt het minder erg", vertelt ze. "En het belangrijkste is dat Herman en ik samen kunnen zijn."

Aanstaande zondag gaat er weer een nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw van start. De eerste beelden zie je hieronder:

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw