olympisch team

The Streamers kondigen nieuw concert aan, mét publiek

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The Streamers/Tribe CompanyThe Streamers kondigen nieuw concert aan, mét publiek
RTL

The Streamers hebben zojuist in een persconferentie laten weten dat ze binnenkort een groot optreden gaan geven in het Olympisch Stadion. Het concert zal plaatsvinden op 17 september en de kaartjes zijn vanaf aanstaande zaterdag 10.00 uur 's ochtends te bestellen.

"Wij denken dat muziek verbindt en samenbrengt"

Frank Lammers, de manager van de band, begon de persconferentie met een verwijzing naar de huidige situatie in Oekraïne. "We staan stil bij alle slachtoffers van deze zinloze oorlog. Wij zijn begonnen met het doel om plezier en vreugde te brengen bij mensen in de coronacrisis en daar gaan we nu nog gewoon mee door. Wij denken dat muziek verbindt en samenbrengt en daarom dus vandaag deze bijeenkomst."

The Streamers houden persconferentie, hinten op nieuw concert
Lees ook

The Streamers houden persconferentie, hinten op nieuw concert

The Streamers bestaat dit jaar uit Emma Heesters, Ronnie Flex, Paul de Munnik, Snelle, Maan, Roel van Velzen, Paul de Leeuw, Maan, Nick en Simon, Diggy Dex, Suzan en Freek, Rolf Sanchez, Thomas Acda, Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Sanne Hans en Typhoon. 

The Streamers werden een jaar geleden opgericht door Guus Meeuwis en Kraantje Pappie. Zij namen acteur Frank Lammers als manager in de handen en traden op met artiesten als Maan, Rolf Sanchez, Miss Montreal, Nick en Simon, Snelle en Suzan en Freek. De optredens, die je via een livestream kon volgen, waren elke keer gratis. Hoewel het aanvankelijk om een eenmalig project ging voor tijdens de coronacrisis, bleek al gauw dat het voor deelnemers én fans naar meer smaakt.

De kaartjes voor het concert zijn vanaf zaterdag 10.00 uur te bestellen via www.thestreamers.nl. Mensen die er niet bij kunnen zijn hoeven niet bang te zijn dat ze iets missen, want het concert zal op een later tijdstip nog worden uitgezonden, zoals we van The Streamers gewend zijn.

Lees meer over
Guus MeeuwisKraantje PappieMaanNick & SimonFrank LammersThe Streamers