Tegenvaller

Talkshow Nick Cannon na zes maanden al van de zender gehaald

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTalkshow Nick Cannon na zes maanden al van de zender gehaald
RTL

Slecht nieuws voor Nick Cannon (41). Zijn dagelijkse talkshow wordt na slechts zes maanden al van de zender gehaald waar het programma wordt uitgezonden. En dat is een flinke tegenvaller voor Nick, die had gehoopt het gat op te vullen dat ontstond nadat hij een paar maanden geleden tijdelijk het stokje overnam van Wendy Williams (57), die wegens gezondheidsproblemen haar show moest afzeggen. Dit meldt 'Page Six'.

Nick, die de afgelopen maanden vooral in het nieuws kwam vanwege de aanstaande geboorte van zijn achtste kind, scoorde voorafgaand aan zijn talkshow zeer goed als presentator van The Masked Singer. Televisiebazen zagen daarom in hem de perfecte kandidaat om een dagelijkse talkshow op zich te nemen, maar dat pakte totaal anders uit. Nick wist maar 400.000 kijkers per dag te trekken, waar er miljoenen verwacht werden.

Vader van 8 kinderen Nick Cannon noemt monogamie ongezond
Lees ook

Vader van 8 kinderen Nick Cannon noemt monogamie ongezond

De ex-man van Mariah Carey, met wie hij de 10-jarige tweeling Roe en Roc deelt, heeft naast zijn talkshow nog andere werkzaamheden. Zo is hij regelmatig te horen in verschillende podcasts waar hij zijn mening geeft over het vaderschap en monogamie binnen een huwelijk. Nick liet onlangs aan de podcast The Language of Love weten "niet gemaakt te zijn om monogaam te leven".

Nick verwacht momenteel zijn achtste kind, samen met model Bre Tiesi. Met Alyssa Scott kreeg hij in juni 2021 zoontje Zen, die vijf maanden later overleed aan een hersentumor. Daarnaast deelt hij de 4-jarige Sagon en 1-jarige Powerful Queen met Brittany Bell en heeft hij nog een zeven maanden oude tweeling met Abby DeLaRosa: Zion en Zillion.

Lees meer over
Nick CannonWendy Williams