Boer zoekt wauw

Gerben uit BzV onder indruk van briefschrijfster, maar: 'Te hoog gegrepen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRV/Linelle DeunkGerben uit BzV onder indruk van briefschrijfster, maar: 'Te hoog gegrepen'
RTL

Tien boeren en maar vijf die we daadwerkelijk op tv zullen volgen: dat is natuurlijk zonde en daarom hebben de makers van 'Boer zoekt Vrouw' ook een online serie gemaakt. Hierin zien we de - hopelijk - opbloeiende liefde van de vijf boeren die het minste aantal brieven kregen. In de tweede aflevering zien we onder anderen Gerben die zijn post doorspit.

"Er zitten echt heel veel leuke bij"

De liefdesbrieven doorlezen is nog een hele klus voor Gerben en daarom helpt zijn zus Irene hem een handje, zo is te zien in de online serie van Boer zoekt Vrouw. Zij is vrij vlot met het maken van de ja- en nee-stapel, maar twijfelkont Gerben vindt het maar lastig. Behalve bij één brief dan; die belandt meteen bij de afwijzingen.

"Dit is wel een heel mooi en goed verhaal, want die kan heel goed studeren. Op de hogere school..." zegt Gerben terwijl hij de brief bekijkt. "Ik denk dat dat mij ergens weer te hoog gegrepen is. Als het echt zo'n studiebol is dan past dat denk ik toch niet goed bij mij." Zus Irene beaamt dat: "Dat denk ik niet."

Speeddate Maud en boer Evert in BzV maakt de tongen los
Lees ook

Speeddate Maud en boer Evert in BzV maakt de tongen los

Op de ja-stapel heeft Gerben uiteindelijk acht brieven verzameld. "Ik ben heel blij met de buit. Nu moet ik nog kijken wat ik ermee ga doen natuurlijk. En proberen om de juiste uit te kiezen en dat wordt nog niet makkelijk." De geitenboer kijkt in ieder geval uit naar de vervolgdate. "Er zitten echt heel veel leuke bij."

Irene ziet het na het lezen van de brieven positief in voor haar broer. Zij denkt zeker te weten dat er iemand voor hem tussenzit.

Boer zoekt Vrouw zie je elke zondag rond 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw