wie van de 18?

Liegen gaat weer beginnen: eerste namen De Verraders bekend

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© William RuttenLiegen gaat weer beginnen: eerste namen De Verraders bekend
RTL

Gekonkel, leugens, bedrog en manipulatie. Onder leiding van Tijl Beckand (47) stapt er opnieuw een groep BN’ers in een psychologisch avontuur in het nieuwe seizoen van 'De Verraders'. De eerste namen zijn nu bekend en er is zelfs een rol weggelegd voor onze eigen verslaggever Aran Bade (37)!

Naast Aran maken onder anderen Giel de Winter, Jamie Westland, Stella Bergsma, Esmée van Kampen, Babette van Veen, Carolina Dijkhuizen, Ortál Vriend, Robbie Kammeijer, Stefano Keizers, Sylvia Geersen, Toine van Peperstraten en Frank van der Lende hun opwachting in het programma.

Benieuwd welke BN'ers de groep compleet maken? RTL Boulevard maakt vanavond om 19.30 uur de laatste zes deelnemers bekend in de uitzending.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Finale De Verraders gespeeld: 'Wat een rollercoaster was dit'
Lees ook

Finale De Verraders gespeeld: 'Wat een rollercoaster was dit'

De Verraders is een combinatie van Wie is de Mol? en het spannende gezelschapsspel Weerwolven van Wakkerdam. In het programma komt een groep BN'ers samen voor een adembenemend spel waarin ze samen een grote zilverschat kunnen winnen. Drie van hen willen echter de schat niet delen en worden Verraders. Zij doen er alles aan om zelf met de buit naar huis te gaan, zetten de groep tegen elkaar op en ‘vermoorden’ elke nacht een medekandidaat.

De andere kandidaten - de Getrouwen - weten niet wie de Verraders zijn en moeten hen zo snel mogelijk zien te ontmaskeren. In de dagelijks terugkerende 'Raad' moeten ze de Verraders proberen weg te stemmen. Maar zitten ze wel op het juiste spoor? Voor de kijkers is het wél duidelijk wie welke rol vervult. Om de chaos compleet te maken moeten alle deelnemers ook nog samenwerken in missies om het zilver bij elkaar te verdienen. Maar wie gaat er uiteindelijk met die schat vandoor, een Verrader of een Getrouwe?

Afgelopen seizoen speelden Verraders Ilias Ojja en Britt Scholte samen de finale. Ze bleven elkaar trouw, wat betekende dat ze de zilverschat mochten delen.

De Verraders is vanaf vrijdag 1 april om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Lees meer over
Tijl BeckandAran BadeGiel de WinterJamie WestlandStella BergsmaBabette van VeenCarolina DijkhuizenRobbie KammeijerStefano KeizersSylvia GeersenToine van PeperstratenFrank van der LendeDe Verraders