levende legende

75-jarige Hans verblijdt iedereen met zijn stem in I Can See Your Voice

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© I Can See Your Voice75-jarige Hans verblijdt iedereen met zijn stem in I Can See Your Voice
RTL

In 'I Can See Your Voice' is er maar één vraag waar het om gaat en die luidt: kunnen de deelnemers een beetje zingen? Het is in alweer de achtste aflevering van het seizoen aan Jaap Reesema (37) en zijn fan Robin om de gouden keeltjes eruit te pikken. Eén van de deelnemers, de 75-jarige Levende Legende, zorgt voor veel verdeeldheid én blijdschap.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de meest recente aflevering van I Can See Your Voice.

"Ik vind het fantastisch, prachtig"

Fan Robin wil met de vijfduizend euro die hij eventueel verdient een documentaire maken voor een stichting in Sri Lanka. De drive om te winnen is er dan ook, maar erg goed gaat het hem niet af. De ene na de andere zanger verdwijnt uit het spel. Ook de Levende Legende redt het niet en moet het podium van de waarheid verlaten, iets waar Marieke stiekem blij mee is. De radio-dj is er namelijk van overtuigd dat hij een komiek is en dat hij niet kan zingen.

Edsilia Rombley in tranen tijdens optreden I Can See Your Voice
Lees ook

Edsilia Rombley in tranen tijdens optreden I Can See Your Voice

Helaas voor Marieke - en fan Robin - blijken ze het bij het verkeerde eind te hebben. "Jongens, ik ben gehoord, eindelijk", verkondigt ze nog trots voor de onthulling. "Ja, je bent gehoord, maar dit gaat helemaal mis, schat!" voelt Fred de bui al hangen. De 75-jarige Hans doet namelijk niets liever dan zingen en optreden en is al zestig jaar zanger.

Hij heeft al met veel artiesten het podium gedeeld en in zijn jonge jaren zong hij in een band waarmee hij vooral optrad in het buitenland. "Dit is toch fantastisch!" complimenteert Fred hem na afloop. "Ik vind het alleen maar mooi en bijzonder dat u nog zo veel mensen blij kunt maken met uw prachtige muziek", is ook Edsilia onder de indruk. "Ik vind het fantastisch, prachtig."

I Can See Your Voice is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Of kijk de aflevering (alvast vooruit) bij Videoland.

Lees meer over
Jaap ReesemaCarlo BoszhardFred van LeerMarieke ElsingaEdsilia RombleyDanny de MunkI Can See Your Voice