enkel en alleen

Massa is Kassa-zoon Mark Gillis in het gips

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Wessel de GrootMassa is Kassa-zoon Mark Gillis in het gips
RTL

De zoon van Peter Gillis (59) is een echte pechvogel. Eind vorig jaar overvielen en mishandelden drie gemaskerde mannen hem bij zijn woning op park Prinsenmeer en nu zit Mark wéér in de lappenmand: hij heeft zijn enkel gebroken.

"Helaas gebroken enkel"

Wie zijn naam wilde zetten op het been van de Massa is Kassa-ster, komt bedrogen uit. Mark heeft namelijk gekozen voor gips met een legerprint, zo is te zien op een foto die hij deelt op zijn Instagram. Op het kiekje poseert Mark met Rob Kemps van de Snollebollekes, die optrad op het vakantiepark. Toch is het voor Mark niet 'springen nondedju'.'Voor mij niet van links naar rechts en springen’, schrijft hij. 'Helaas gebroken enkel.'

© Instagram @snollebollekes

In een interview met Veronica Superguide sprak Mark eerder al over het incident: "Ik heb laatst mijn enkel gebroken na een misstap op een afstapje en moet nu noodgedwongen veel thuis blijven."

Mark kan dus momenteel niet veel doen, maar zijn vader wel. En die zet zich hard in voor de vluchtelingen uit Oekraïne. Mooi en stoer vindt Victoria Koblenko dat.

Lees meer over
Peter Gillis